Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2011 09:57

Ετήσια συνέλευση ασφαλιστικών εταιρειών

Written by

Με αντικείμενο την «οικονομική κρίση ως καταλύτη αλλαγών»

Η οικονομική κρίση ως καταλύτης αλλαγών για την Ελλάδα, αλλά και δημιουργός ευκαιριών και προοπτικών για την ιδιωτική ασφάλιση, θα συζητηθούν αναλυτικά στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Φεβρουαρίου 2011, στις 12 το μεσημέρι, στο Μέγαρο Μουσικής.

Το φετινό συνέδριο είναι αφιερωμένο στην επίδραση της οικονομικής κρίσης στην επιβολή και επιτάχυνση των διαρθρωτικών αλλαγών στους σημαντικότερους τομείς της κοινωνικοοικονομικής ζωής της χώρας. Στο πλαίσιο των μεταβολών αυτών θα εξεταστεί ο νέος ρόλος που καλείται να παίξει ο κλάδος της Ιδιωτικής Ασφάλισης, αλλά και οι προοπτικές και οι ευκαιρίες που ανοίγονται για την ανάπτυξή του.

Read 4025 times Last modified on Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013 18:46

Κωνσταντίνος Βάλβης

asfalistikos simvoulos kostas valvis

Είμαι στη διάθεση σας για το οποιοδήποτε ασφαλιστικό σας θέμα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε προσωπικά μαζί μου για να σας βρώ την κατάλληλη ασφαλιστική λύση!

Ασφαλιστικός Σύμβουλος
Υπεύθυνος Πωλήσεων COSMOLIFE
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2168003800