Φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου


Εμείς έχουμε τα φθηνότερα ασφάλιστρα και εσείς έχετε έναν επαγγελματία ασφαλιστή δίπλα σας.

Η φθηνότερη προσφορά ασφάλειας αυτοκινήτου

Θέλετε να σας δώσουμε την φθηνότερη προσφορά μας για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας;

Φθηνά ασφάλιστρα αυτοκινήτου

Τα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου μας επηρεάζονται από πολλούς παράγοντες όπως το ίδιο το αυτοκίνητο (χρονολογία, μάρκα, μοντέλο, κυβικά κα.), τον οδηγό του οχήματος (ηλικία, φύλο, ημερομηνία διπλώματος), την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας (εκπτώσεις, προσφορές, underwriting κα.), τα τρακαρίσματα που μπορεί να έχουμε κάνει στο παρελθόν, όπως επίσης και από το τι καλύψεις θα επιλέξουμε να έχουμε στο συμβόλαιο μας, πέρα των υποχρεωτικών από τον νόμο καλύψεων. 

Το τι καθορίζει τις τιμές των ασφαλίστρων εξηγούνται αναλυτικά σε αυτό το άρθρο.

Μέσα από τη φόρμα που θα συμπληρώσετε και αφού λάβουμε τα στοιχεία σας, θα ελέγξουμε σχεδόν όλες τις φερέγκυες ασφαλιστικές εταιρείες για να σας δώσουμε την φθηνότερη προσφορά μας.

Στόχος μας δεν είναι μόνο να σας προσφέρουμε την φθηνότερη ασφάλεια, στόχος μας είναι μαζί με την φθηνότερη ασφάλεια να είστε ασφαλισμένοι σε αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες με όσο γίνεται περισσότερες ασφαλιστικές καλύψεις και παροχές. Ψάχνουμε συνέχεια τα καλύτερα ασφαλιστικά προγράμματα για να μην βρεθείτε ποτέ σε δυσάρεστη θέση.

Γιατί είναι σημαντικός ο ασφαλιστικός σύμβουλος;

Η δουλειά μας δε σταματάει όταν σας ασφαλίζουμε, η δουλειά μας τότε ξεκινάει. Είμαστε αυτοί που θα είμαστε δίπλα σας οποιαδήποτε ώρα της ημέρας μας χρειαστείτε. Είμαστε αυτοί που θα σας προσφέρουμε το καταλληλότερο πρόγραμμα ασφάλισης με τους ευνοϊκότερους όρους στις καλύτερες τιμές.

Είμαστε αυτοί που σε περίπτωση ζημιάς θα είμαστε δίπλα σας για να σας εξυπηρετήσουμε και να σας βοηθήσουμε να λύσετε άμεσα το ασφαλιστικό σας θέμα. Είμαστε αυτοί που πέρα από φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου μπορούμε να σας προσφέρουμε λύσεις σε οποιαδήποτε ασφαλιστικής σας ανάγκη.

Γιατί είναι σημαντικός ο ασφαλιστικός σύμβουλος;

Η δουλειά του συμβούλου δε σταματάει όταν σας ασφαλίζει, η δουλειά του τότε ξεκινάει. Τα ασφαλιστικά γραφεία COSMOLIFE με τους πιστοποιημένους συνεργάτες ασφαλιστικούς πράκτορες και διαμεσολαβητές, είναι δίπλα σας οποιαδήποτε ώρα της ημέρας τη χρειαστείτε. Είναι αυτοί που θα σας προσφέρουν το καταλληλότερο πρόγραμμα ασφάλισης με τους ευνοϊκότερους όρους στις καλύτερες τιμές.

Είναι αυτοί που σε περίπτωση ζημιάς θα είναι δίπλα σας για να σας εξυπηρετήσουν και να σας βοηθήσουν να λύσετε άμεσα το ασφαλιστικό σας θέμα. Είναι αυτοί που πέρα από φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν λύσεις σε οποιαδήποτε ασφαλιστικής σας ανάγκη.

φθηνα ασφάλιστρα

Υποχρεωτικές Ασφαλιστικές Καλύψεις 

Όλα τα αυτοκίνητα που κινούνται με ελληνικές πινακίδες στην ελληνική επικράτεια υποχρεούνται να είναι ασφαλισμένα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ποιες καλύψεις είναι υποχρεωτικές για την ασφάλεια τους αυτοκινήτου σας βάσει της ελληνικής νομοθεσίας.

Ασφάλιση αστικής ευθύνης έναντι τρίτων για σωματικές βλάβες

Η ασφάλιση αστικής ευθύνης έναντι τρίτων για σωματικές βλάβες είναι η κάλυψη εκείνη που καλύπτει τον οδηγό του οχήματος αν προκαλέσει σωματικές βλάβες ή και θάνατο σε κάποιον τρίτο κατά την χρήση του αυτοκινήτου. Το ελάχιστο υποχρεωτικό όριο αυτής της κάλυψης είναι το 1.220.000€ ανά ατύχημα

Ασφάλιση αστικής ευθύνης έναντι τρίτων για υλικές ζημιές

Η ασφάλιση αστικής ευθύνης έναντι τρίτων για υλικές ζημιές είναι η κάλυψη εκείνη που καλύπτει τον οδηγό του οχήματος αν προκαλέσει υλικές ζημιές σε κάποιον τρίτο κατά την χρήση του αυτοκινήτου. Το ελάχιστο υποχρεωτικό όριο αυτής της κάλυψης είναι το 1.220.000€ ανά ατύχημα

Προαιρετικές Ασφαλιστικές Καλύψεις 

Οι παρακάτω καλύψεις είναι εντελώς προαιρετικές και μπορεί όποιος θέλει να τις προσθέσει στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο τους αυτοκινήτου του. Τις περισσότερες φορές οι προσθήκη των παρακάτω καλύψεων αυξάνει τα ασφάλιστρα ανάλογα με την ασφαλιστική εταιρεία.

Θραύση κρυστάλλων

Καλύπτονται οι ζημιές που προκαλούνται στα γυάλινα μέρη του αυτοκινήτου μας και συνήθως κεντρικά περιμετρικά τζάμια του αυτοκινήτου. Κάποιες εταιρείες καλύπτουν επίσης την γυάλινη οροφή, τα φώτα και τους καθρέπτες αλλά για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας για να σας κατατοπίσουμε.

Νομική προστασία

Η νομική προστασία μας καλύπτει τα δικαστικά και νομικά έξοδα, σε περίπτωση που δεν τα βρούμε με τον άνθρωπο ή την ασφαλιστική αυτού που έχουμε εμπλακεί στο ατύχημα, μέσω του φιλικού διακανονισμού ή μέσω της κανονικής διαδικασίας διεκπεραίωσης του ατυχήματος και χρειαστεί να ακολουθήσουμε τη νομική οδό.

Την νομική προστασία των ασφαλιστηρίων συμβολαίων στις περισσότερες περιπτώσεις δεν μπορείτε να την βάλετε να στραφεί εναντίον της δική σας ασφαλιστική εταιρείας. Για μια τέτοια κάλυψη θα πρέπει να κάνετε ξεχωριστή νομική προστασία οδηγού.

Οδική βοήθεια

Η νομική προστασία μας καλύπτει τα δικαστικά και νομικά έξοδα, σε περίπτωση που δεν τα βρούμε με τον άνθρωπο ή την ασφαλιστική αυτού που έχουμε εμπλακεί στο ατύχημα, μέσω του φιλικού διακανονισμού ή μέσω της κανονικής διαδικασίας διεκπεραίωσης του ατυχήματος και χρειαστεί να ακολουθήσουμε τη νομική οδό.