Φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου

Φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου

Τα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου μας επηρεάζονται από πολλούς παράγοντες όπως το ίδιο το αυτοκίνητο (χρονολογία, μάρκα, μοντέλο, κυβικά κα.), τον οδηγό του οχήματος (ηλικία, φύλο, ημερομηνία διπλώματος), την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας (εκπτώσεις, προσφορές, underwriting κα.), τα τρακαρίσματα που μπορεί να έχουμε κάνει στο παρελθόν, όπως επίσης και από το τι καλύψεις θα επιλέξουμε να έχουμε στο συμβόλαιο μας, πέρα των υποχρεωτικών από τον νόμο καλύψεων. Το τι καθορίζει τις τιμές των ασφαλίστρων εξηγούνται αναλυτικά σε αυτό το άρθρο.

Θέλετε να σας δώσουμε την φθηνότερη προσφορά μας για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας; Προσφορά φθηνής ασφάλειας αυτοκινήτου

Μέσα από τη φόρμα που θα συμπληρώσετε και αφού λάβουμε τα στοιχεία σας, θα ελέγξουμε σχεδόν όλες τις φερέγκυες ασφαλιστικές εταιρείες για να σας δώσουμε την φθηνότερη προσφορά μας.

Στόχος μας δεν είναι μόνο να σας προσφέρουμε την φθηνότερη ασφάλεια, στόχος μας είναι μαζί με την φθηνότερη ασφάλεια να είστε ασφαλισμένοι σε αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες με όσο γίνεται περισσότερες ασφαλιστικές καλύψεις και παροχές. Ψάχνουμε συνέχεια τα καλύτερα ασφαλιστικά προγράμματα για να μην βρεθείτε ποτέ σε δυσάρεστη θέση.

Γιατί είναι σημαντικός ο ασφαλιστικός σύμβουλος;

Η δουλειά μας δε σταματάει όταν σας ασφαλίζουμε, η δουλειά μας τότε ξεκινάει. Είμαστε αυτοί που θα είμαστε δίπλα σας οποιαδήποτε ώρα της ημέρας μας χρειαστείτε. Είμαστε αυτοί που θα σας προσφέρουμε το καταλληλότερο πρόγραμμα ασφάλισης με τους ευνοϊκότερους όρους στις καλύτερες τιμές. Είμαστε αυτοί που σε περίπτωση ζημιάς θα είμαστε δίπλα σας για να σας εξυπηρετήσουμε και να σας βοηθήσουμε να λύσετε άμεσα το ασφαλιστικό σας θέμα. Είμαστε αυτοί που πέρα από φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου μπορούμε να σας προσφέρουμε λύσεις σε οποιαδήποτε ασφαλιστικής σας ανάγκη.

Προσφορά ασφάλειας αυτοκινήτου


 

Ασφαλιστικός Σύμβουλος Κωνσταντίνος ΒάλβηςΚωνσταντίνος Βάλβης
Ασφαλιστικός Σύμβουλος
Υπεύθυνος Πωλήσεων COSMOLIFE
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2168003800

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4.6203703703704 1 1 1 1 1 Rating 4.62 (54 Votes)