Ασφάλεια σπιτιού για δάνειο - Ασφάλεια ενυπόθηκου σπιτιού

Ασφάλεια σπιτιού για δάνειο

Έχετε πάρει δάνειο για την αγορά σπιτιού και η τράπεζα σας υποχρεώνει να το ασφαλίσετε εκεί που θα σας πουν. Σας γνωρίζουμε πως σε καμία περίπτωση δεν είστε υποχρεωμένοι να το ασφαλίσετε όπου θέλουν. Βάσει σύμβασης δανείου έχετε την υποχρέωση να έχετε ασφαλισμένο το σπίτι για τις καλύψεις που αναγράφονται στη σύμβαση, αλλά έχετε την απόλυτη ελευθερία να επιλέξετε ασφαλιστική εταιρεία και ασφαλιστικό σύμβουλο που θα είναι κοντά σας και θα μελετάει όλη την ασφαλιστική αγορά για να σας βρει το καλύτερο σε όρους και κόστος ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Μια τέτοια μεγάλη έρευνα σε όλη την ασφαλιστική αγορά, μας έχει δείξει οτι οι πελάτες μας εξοικονομούν μεγάλα χρηματικά ποσά όταν μεταφέρουν το συμβόλαιο τους απο την τράπεζα.

Τα εξειδικευμένα προγράμματα ενυπόθηκων κατοικιών απευθύνονται σε ιδιοκτήτες δανειοδοτούμενων ακινήτων και επιθυμούν την προστασία της οικοδομής για τις καλύψεις και τα όρια που ζητάει η εκάστοτε τράπεζα.

Ενδεικτικές απαιτούμενες καλύψεις συμβολαίου

 1. Πυρκαγιά - κεραυνός
 2. Πυρκαγιά από δάσος
 3. Πυρκαγιά από βραχυκύκλωμα
 4. Πτώση αεροσκαφών
 5. Πρόσκρουση οχήματος
 6. Έκρηξη από κάθε αιτία
 7. Έξοδα πυρόσβεσης και ζημιές κατά την πυρόσβεση
 8. Ζημιές εξαιτίας υψηλής θερμοκρασίας
 9. Καπνός
 10. Κάλυψη δόσεων στεγαστικού δανείου ( έως 500€ και έως 6 μήνες)
 11. Σεισμός
 12. Ασφάλιση σε αξία καινούργιου

Στις παραπάνω καλύψεις έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε επιπλέον καλύψεις όπως για παράδειγμα κλοπή περιεχομένου, αν θέλετε να ασφαλίσετε και το περιεχόμενο σας.

 


Δωρεάν προσφορά ασφάλισης


 

Pin It
1 1 1 1 1 Rating 5.00 (9 Votes)

Κωνσταντίνος Βάλβης

asfalistikos simvoulos kostas valvis

Είμαι στη διάθεση σας για το οποιοδήποτε ασφαλιστικό σας θέμα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε προσωπικά μαζί μου για να σας βρώ την κατάλληλη ασφαλιστική λύση!

Ασφαλιστικός Σύμβουλος
Υπεύθυνος Πωλήσεων COSMOLIFE
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2168003800