Συνεργαστείτε μαζί μας

Συνεργασία με την COSMOLIFE

  1. Έχουμε σχεδόν 40 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των ασφαλίσεων.
  2. Παρέχουμε πλήρη και δωρεάν μηχανογραφική υποστήριξη σε όλους τους συνεργάτες μας.
  3. Η σύμβαση μας είναι ελεύθερη, χωρίς δεσμεύσεις συνεργασίας και χωρίς παραγωγικούς στόχους.
  4. Οι πελάτες σας έχουν την δυνατότητα να επιλέγουν συμβόλαια σχεδόν από όλες τις φερέγγυες Ελληνικές ασφαλιστικές εταιρίες.
  5. Έχουμε το ''know how'' να ασφαλίσουμε από ένα μηχανάκι μέχρι την πιο πολύπλοκη αστική ευθύνη, από ένα αυτοκίνητο μέχρι εργοστάσια και εμπορικούς κινδύνους.
  6. Παρέχουμε πλήρη εκπαιδευτική υποστήριξη, φυσική και ηλεκτρονική.
  7. Στην Cosmolife προσπαθούμε καθημερινά να βελτιώνουμε το κομμάτι της διαχείρισης των ζημιών θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να έχουμε τους συνεργάτες μας όσο το δυνατόν πιο προσηλωμένους σε τομείς που τους ενδιαφέρουν περισσότερο.

 

+1

Αν σας ενδιαφέρει να μπείτε σε έναν cosmo που οι ασφάλειες δεν είναι χαρτοφύλακες, ανούσια meetings και γραβάτες που πνίγουν την φαντασία και δημιουργικότητα σας, τότε δεν έχετε παρά να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας.

 

Δεν σταματάμε όμως εδώ. Συνεχώς σκεφτόμαστε νέες ιδέες ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες και συνεργάτες μας ακόμα περισσότερες παροχές χωρίς κόστος.

Pin It
1 1 1 1 1 Rating 4.67 (6 Votes)

Κωνσταντίνος Βάλβης

asfalistikos simvoulos kostas valvis

Είμαι στη διάθεση σας για το οποιοδήποτε ασφαλιστικό σας θέμα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε προσωπικά μαζί μου για να σας βρώ την κατάλληλη ασφαλιστική λύση!

Ασφαλιστικός Σύμβουλος
Υπεύθυνος Πωλήσεων COSMOLIFE
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2168003800