Ασφάλεια αγροτικού αυτοκινήτου

Ασφάλεια αγροτικούΗ ζωή στο χωράφι και στους αγροτικούς δρόμους μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι. Μόνο ένας αγρότης γνωρίζει καλά τι θα πει να σε καίει ο ήλιος,  να σε χτυπάει το χαλάζι και το χιόνι να προσπαθεί να σου καταστρέψει την σοδειά.

Εμείς πάλι, γνωρίζουμε καλά τι θα πει να δημιουργείς το κατάλληλο περιβάλλον για να είναι κάποιος ασφαλής. Να είσαι δίπλα του σε όποιο ακραίο καιρικό φαινόμενο και να του συμβεί. Να γνωρίζεις τους κανόνες και τους νόμους για ένα τρακάρισμα σε έναν αγροτικό δρόμο στη μέση του πουθενά.

Έτσι και με την ασφάλεια αγροτικού αυτοκινήτου. Παρέχουμε σε πραγματικά πολύ μικρό κόστος τις συνθήκες εκείνες που εσείς με το αγροτικό σας αυτοκίνητο μπορείτε να δουλέψετε χωρίς ασφαλιστικές έγνοιες.

Οι ασφαλιστικές καλύψεις του αγροτικού αυτοκινήτου δεν διαφέρουν σε τίποτα σε σχέση με του επιβατικού αυτοκινήτου ιδιωτικής χρήσης ή με αυτές του φορτηγού. Τα υποχρεωτικά όρια είναι ακριβώς τα ίδια αλλά οι τιμές είναι αισθητά χαμηλότερες σε σχέση με τις ασφάλειες των άλλων αυτοκινήτων.

Φθηνή ασφάλεια αγροτικού αυτοκινητου

Pin It
1 1 1 1 1 Rating 4.88 (8 Votes)

Κωνσταντίνος Βάλβης

asfalistikos simvoulos kostas valvis

Είμαι στη διάθεση σας για το οποιοδήποτε ασφαλιστικό σας θέμα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε προσωπικά μαζί μου για να σας βρώ την κατάλληλη ασφαλιστική λύση!

Ασφαλιστικός Σύμβουλος
Υπεύθυνος Πωλήσεων COSMOLIFE
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2168003800