Όραμα και στόχοι

Στόχος μας...

...είναι να προάγουμε στον θεσμό της ασφάλισης μια διαφορετική ασφαλιστική κουλτούρα δημιουργώντας νέες φρέσκες ιδέες που τις έχει ανάγκη ο κλάδος και πολύ περισσότερο ο κόσμος τον οποίο συναναστρεφόμαστε καθημερινά.

Θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν ασφαλιστικό cosmo ικανό να ανταποκρίνεται αλλά και να ξεπερνά τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται, προσδίδοντας σιγουριά και αξιοπιστία σε κάθε τους βήμα. Η ασφάλεια να αντικαταστήσει κάθε ίχνος αβεβαιότητας και το αύριο να εξασφαλίζεται σήμερα.

Το όραμα μας...

...είναι να καταφέρουμε να διαδώσουμε σε όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούμε την ιδέα πως μπορεί να  υπάρξει μια διαφορετική ιδιωτική ασφάλιση που οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές καταφέρνουν να...

Ασφαλιστικό όραμα και στόχοι...μένουν ανεπηρέαστοι από την ''πλύση εγκεφάλου'' των ασφαλιστικών εταιρειών.

...κοιτάνε πρωτίστως το συμφέρον και την ασφάλεια των πελατών τους και όχι το προσωπικό τους όφελος.

...παρουσιάζουν αντικειμενικά τα προγράμματα των εταιρειών προσφέροντας τις καλύτερες ασφαλιστικές λύσεις για τους πελάτες τους.

...μη μένουν εγκλωβισμένοι σε ''παλαιοπωλησιακές'' τεχνικές και σε παραγωγικούς στόχους που έχουν θέσει άλλοι για λογαριασμό τους, ώστε να μπορούν έμμεσα να τους ελέγχουν, καθιστώντας αδύνατη την αντικειμενικότητα.

Η ασφάλιση στο δικό μας όραμα δεν είναι μεσημεριανές τηλεφωνικές πωλήσεις, ούτε άγνωστοι αριθμοί συμβολαίων.

Η ασφάλιση στο δικό μας όραμα είναι τόσο μοναδική και πολύτιμη όσο και οι άνθρωποι που μας εμπιστεύονται!

«Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που πιστεύουν στην ομορφιά των ονείρων τους.»

Eleanor Roosevelt

 

Pin It
1 1 1 1 1 Rating 5.00 (3 Votes)

Κωνσταντίνος Βάλβης

asfalistikos simvoulos kostas valvis

Είμαι στη διάθεση σας για το οποιοδήποτε ασφαλιστικό σας θέμα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε προσωπικά μαζί μου για να σας βρώ την κατάλληλη ασφαλιστική λύση!

Ασφαλιστικός Σύμβουλος
Υπεύθυνος Πωλήσεων COSMOLIFE
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2168003800