Ομαδική ασφάλεια υπαλλήλων

Ομαδική ασφάλεια υπαλλήλων

Η Ομαδική Ασφάλιση αποτελεί απόδειξη του ενδιαφέροντος της επιχείρησης για το προσωπικό της. Συμβάλει με αυτό τον τρόπο στη δημιουργία καλού κλίματος, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό - ειδικά στις μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις - για την παρακίνηση των εργαζομένων.

Επιπλέον η Ομαδική Ασφάλιση ισχυροποιεί τους δεσμούς του προσωπικού με την επιχείρηση, περισσότερο ακόμα και από τις χρηματικές απολαβές. Έτσι, η Ομαδική Ασφάλιση σας επιτρέπει να προσελκύετε και να κρατήσετε τους πιο ικανούς εργαζομένους.

Η Ομαδική Ασφάλιση αποτελεί κίνητρο για τους εργαζομένους να αποδώσουν περισσότερο και καλύτερα. Προσφέρει λύσεις σε σημαντικά προβλήματα που τους απασχολούν, όπως η εξασφάλιση της υγείας τους, της σύνταξής τους, ή των εισοδημάτων τους σε περίπτωση ατυχήματος. Έτσι, με σιγουριά και ασφάλεια, μπορούν να αφοσιωθούν στην εργασία τους.

Τι πετυχαίνει η Επιχείρηση με την Ομαδική Ασφάλιση;

 • Προστασία της Υγείας των εργαζομένων και της οικογένειάς τους αλλά και της οικονομικής επίπτωσης που προκύπτει.
 • Αυξάνει την αίσθηση ασφάλειας των εργαζομένων.
 • Τονώνει την εμπιστοσύνη των εργαζομένων προς την Εταιρία.
 • Συμβάλλει στη δημιουργία καλού εργασιακού κλίματος.
 • Δημιουργεί προϋποθέσεις για αυξημένη παραγωγικότητα.
 • Εμπλουτίζει τα κίνητρα διατήρησης των ικανών στελεχών, των οποίων τις υπηρεσίες για κανένα λόγο δεν θα ήθελε να στερηθεί η Επιχείρηση.
 • Ενισχύει τις προϋποθέσεις για προσέλκυση ικανών στελεχών της αγοράς.

 

Γιατί κερδίζει η Επιχείρηση;

Η Επιχείρηση με τη χρήση της Ομαδικής Ασφάλισης εκσυγχρονίζεται στα ευρωπαϊκά πρότυπα, ενισχύει τη σχέση της με τους εργαζόμενους κατ’ έτος, πετυχαίνει θεαματική άνοδο παραγωγικότητας με μειωμένο επιχειρηματικό κόστος.

Από τα ακαθάριστα έσοδα των Επιχειρήσεων εκπίπτουν τα ασφάλιστρα που καταβάλλονται για Ομαδική Ασφάλιση Ζωής του προσωπικού τους.

 

Γιατί κερδίζουν οι εργαζόμενοι;

Οι παροχές ενός Ομαδικού Συμβολαίου συμπληρώνουν και ενισχύουν τις παροχές του κύριου ασφαλιστικού φορέα και συνολικά τις παροχές της Εταιρίας προς τους εργαζόμενους προσφέροντάς τους σιγουριά και ασφάλεια για οτιδήποτε τους προκύψει.

Συγκεκριμένα:

 • Πρόσκαιρη Ασφάλιση Θανάτου

Σε περίπτωση Θανάτου του Ασφαλισμένου από οποιαδήποτε αιτία, το ασφαλισμένο κεφάλαιο καταβάλλεται στους δικαιούχους που έχει ορίσει ο Ασφαλισμένος, είτε σε σταθερό ποσό είτε σε πολλαπλάσιο του μικτού μηνιαίου μισθού.

 • Μόνιμη και Ολική Ανικανότητα για Εργασία

Σε περίπτωση Μόνιμης και Ολικής Ανικανότητας και Ασφαλισμένου για εργασία, ο Ασφαλισμένος εισπράττει το ασφαλισμένο κεφάλαιο, το οποίο συνήθως είναι ίσο με το κεφάλαιο της κάλυψης Θανάτου.

 • Θάνατος ή Μόνιμη Ολική / Μερική Ανικανότητα από Ατύχημα

Σε περίπτωση Θανάτου ή Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας καταβάλλεται το ασφαλισμένο κεφάλαιο, ενώ σε περίπτωση μόνιμης μερικής ανικανότητας καταβάλλεται ποσοστό του κεφαλαίου ανάλογα με το ποσοστό αναπηρίας.

 • Απώλεια Εισοδήματος (Πρόσκαιρη Ολική Ανικατότητα για Εργασία)

Σε περίπτωση Πρόσκαιρης Ανικανότητας του Ασφαλισμένου για εργασία εξαιτίας Ατυχήματος ή Ασθένειας, καταβάλλεται στον Ασφαλισμένο σταθερό ποσό ή ποσοστό του μηνιαίου μισθού του.

 • Παροχές περίθαλψης

 

Νοσοκομειακή Περίθαλψη

Σε περίπτωση εισαγωγής του Ασφαλισμένου ή Μελών της Οικογένειάς του σε Νοσοκομείο ή Κλινική με μια τουλάχιστον διανυκτέρευση εξαιτίας Ασθένειας ή Ατυχήματος, θα τους καταβληθεί το ποσό των δαπανών που επιβαρύνθηκαν.

Σε περίπτωση Νοσοκομειακών Δαπανών εξαιτίας Σοβαρών Ασθενειών το ετήσιο όριο αναπροσαρμόζεται σε υψηλότερα μεγέθη.

Σε περίπτωση Περίθαλψης του Ασφαλισμένου ή Μελών της Οικογένειάς του χωρίς διανυκτέρευση σε Νοσοκομείο ή Εξωτερικά Ιατρεία Νοσοκομείου, θα τους καταβληθεί το ποσό των εξόδων τα οποία επιβαρύνθηκαν για μικροχειρουργικές επεμβάσεις, χημειοθεραπείες, ακτινοβολίες και γενικά δαπάνες που έχουν συνάφεια με τους προαναφερθέντες τύπους θεραπείας.

Η κάλυψη των εξόδων γίνεται συνήθως σε ποσοστό επί των δαπανών του Νοσοκομείου.

 • Εξωνοσοκομειακή Περίθαλψη

Έξοδα τα οποία επιβαρύνθηκαν ο Ασφαλισμένος ή Μέλη της Οικογένειάς του για αγορά φαρμάκων, ιατρικές επισκέψεις, μικροβιολογικές, ακτινολογικές και άλλες εργαστηριακές εξετάσεις. Η κάλυψη των εξόδων γίνεται συνήθως σε ποσοστό επί των δαπανών.

 • Νοσοκομειακό Επίδομα

Σε περίπτωση εισαγωγής του Ασφαλισμένου ή Μελών της Οικογένειάς του σε Νοσοκομείο η Κλινική με μια τουλάχιστον διανυκτέρευση εξαιτίας Ασθένειας ή Ατυχήματος θα τους καταβληθεί ανεξάρτητα με τις πραγματοποιηθείσες δαπάνες, ποσό με βάση τις αντίστοιχες ημέρες νοσηλείας.

 • Χειρουργικό Επίδομα

Σε περίπτωση που ο Ασφαλισμένος ή Μέλη της Οικογένειάς του νοσηλευθούν σε Νοσοκομείο ή Κλινική ως εσωτερικοί ασθενείς με μια τουλάχιστον διανυκτέρευση και υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση εξαιτίας ασθένειας- ατυχήματος, θα τους καταβληθεί ποσοστό σύμφωνα με Πίνακα Βαρύτητας Χειρουργικών Επεμβάσεων και ανεξάρτητα από το ύψος της πραγματικής χειρουργικής δαπάνης.

 • Ιατροφαρμακευτικές Δαπάνες

Καταβάλλονται έξοδα, τα οποία επιβαρύνθηκε ο Ασφαλισμένος εντός ή εκτός Νοσοκομείου ή Κλινικής εξαιτίας Ατυχήματος για ιατρικές επισκέψεις, φυσικοθεραπείες, αγορά φαρμάκων και διαγνωστικές εξετάσεις.

 • Έξοδα Επείγουσας Μεταφοράς με ασθενοφόρο ή αεροπορικό μέσο

Καλύπτονται τα έξοδα επείγουσας μεταφοράς του Ασφαλισμένου και ενός συνοδού του με ασθενοφόρο ή με ειδική μεταφορά με αεροπορικό μέσο, εντός Ελλάδας, για επείγουσα Νοσοκομειακή Περίθαλψη με προϋποθέσεις.

Αν σας ενδιαφέρει να σας δώσουμε προσφορά για ομαδική ασφάλεια των εργαζομένων σας, παρακαλούμε καλέστε στο 2168003800 (Υπ. Κωνσταντίνος Βάλβης)

Pin It
1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

Κωνσταντίνος Βάλβης

asfalistikos simvoulos kostas valvis

Είμαι στη διάθεση σας για το οποιοδήποτε ασφαλιστικό σας θέμα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε προσωπικά μαζί μου για να σας βρώ την κατάλληλη ασφαλιστική λύση!

Ασφαλιστικός Σύμβουλος
Υπεύθυνος Πωλήσεων COSMOLIFE
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2168003800