Η φιλοσοφία μας

Η μεγαλύτερη διαφοροποίηση μας...

Η φιλοσοφία μας πυξίδα για το μέλλον

Η φιλοσοφία αλλά και ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τις ασφάλειες είναι  χαρακτηριστικά που μας διαφοροποιούν, σε σχέση με τους περισσότερους επαγγελματίες του χώρου.

 

Στην Cosmolife το βασικό μας μέλημα είναι να παρέχουμε στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται, ασφαλιστικές λύσεις και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, δίχως να χρησιμοποιούμε ξεπερασμένες πωλησιακές τεχνικές και τακτικές που υποτιμούν τη νοημοσύνη των πελατών αλλά και τη δική μας.

 

Βασική μας αρχή είναι να μη δημιουργούμε φόβο για να πουλήσουμε ασφάλεια παρουσιάζοντας ανύπαρκτες στατιστικές και μακάβρια γεγονότα. Σύμφωνα με αυτή την αρχή  εκπαιδεύουμε και τους συνεργάτες μας.

 

Στην Cosmolife προσπαθούμε να προσεγγίζουμε τα πάντα επιστημονικά κάνοντας χρήση των γνώσεων και των αξιών μας. Για εμάς κάθε άνθρωπος ή οργανισμός είναι μια ξεχωριστή οντότητα που χρήζει εξατομικευμένης υποστήριξης και φροντίδας.

 

Πιστεύουμε στην αλληλοσυμπλήρωση της δημόσιας ασφάλισης με την ιδιωτική. Γι'αυτό με τους πελάτες μας εξετάζουμε τις παροχές του δημόσιου ταμείου τους προτού αποφασίσουμε το καταλληλότερο για αυτούς ιδιωτικό συμβόλαιο. Με αυτόν τον τρόπο οι πελάτες μας εξασφαλίζουν προγράμματα που τους ταιριάζουν καλύτερα αλλά και χαμηλότερες τιμές συμβολαίων

 

Για εμάς τα χαρτοφυλάκια, τα bonus και η αύξηση των πελατών δεν είναι αυτοσκοπός αλλά το αναπόφευκτο αποτέλεσμα  των σωστών, καθαρών και προσεκτικών μεθόδων που ακολουθούμε επί 4 δεκαετίες. Το σημαντικότερο όμως χαρακτηριστικό  μας, ύστερα από τόσα χρόνια λειτουργίας , είναι ο συνεχής και αμείωτος ζήλος μας για εργασία και προσφορά σε έναν από τους πιο δύσκολους και απαιτητικούς κλάδους, τον ασφαλιστικό.

 

 

Pin It
1 1 1 1 1 Rating 5.00 (5 Votes)

Κωνσταντίνος Βάλβης

asfalistikos simvoulos kostas valvis

Είμαι στη διάθεση σας για το οποιοδήποτε ασφαλιστικό σας θέμα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε προσωπικά μαζί μου για να σας βρώ την κατάλληλη ασφαλιστική λύση!

Ασφαλιστικός Σύμβουλος
Υπεύθυνος Πωλήσεων COSMOLIFE
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2168003800