Τρίτη, 10 Απριλίου 2018 14:01

Ιδιωτική Νοσοκομειακή Περίθαλψη παιδιού

Written by

idiotiki nosokomeiaki perithalpsi paidioy

Ίσως έχετε ακούσει αμέτρητες φορές για ιδιωτική ασφάλεια νοσοκομειακής περίθαλψης παιδιού. Επίσης θα έχετε ακούσει το πόσο ακριβά και απλησίαστα είναι τα ασφάλιστρα για μια τέτοιου είδους ασφάλεια, κάτι το οποίο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Το 2018 σχεδόν όλες οι ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν αμέτρητες επιλογές που μπορεί ο καθένας να διαλέξει βάσει των οικονομικών του δυνατοτήτων.

Όταν ένας ασφαλιστικός διαμεσολαβητής συνεργάζεται με πολλές ασφαλιστικές εταιρείες, εκτός από την δυνατότητα να προσφέρει πολλές επιλογές, έχει και την δυνατότητα να προσφέρει συνδυασμό προγραμμάτων, από διαφορετικές ασφαλιστικές εταιρείες, ασφαλιστικά προγράμματα τα οποία αλληλοσυμπληρώνονται για να σας προσφέρουν την μέγιστη κάλυψη.

Η ασφάλεια παιδιού που μπορούν οι συνεργάτες μας να σας προσφέρουν είναι αποτέλεσμα πολυετούς εμπειρίας, βαθιάς γνώσης του αντικειμένου και αμέτρητων περιστατικών που έχουν φέρει αποτελεσματικά εις πέρας.

Ο κλαδικός τύπος έχει φιλοξενήσει άρθρο μας για την ιδιωτική νοσοκομειακή περίθαλψη παιδιού και τους ευχαριστούμε για αυτή την τόσο μεγάλη αναγνώριση.

Οι συνεργάτες μας είναι στη διάθεση σας για να σας λύσουν οποιοδήποτε απορία ή ερώτημα.

 

Read 2670 times Last modified on Τρίτη, 10 Απριλίου 2018 14:33

Κωνσταντίνος Βάλβης

asfalistikos simvoulos kostas valvis

Είμαι στη διάθεση σας για το οποιοδήποτε ασφαλιστικό σας θέμα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε προσωπικά μαζί μου για να σας βρώ την κατάλληλη ασφαλιστική λύση!

Ασφαλιστικός Σύμβουλος
Υπεύθυνος Πωλήσεων COSMOLIFE
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2168003800