Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015 08:15

9η ημερίδα του Insuranceforum.gr στην Πάτρα

Written by

Tο InsuranceForum.gr με χαρά αναγγέλλει τη διεξαγωγή της 9ης ημερίδας του, που για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα, στο ξενοδοχείο Porto Rio Hotel.
Τετάρτη 27 Μαΐου 2015 από τις 17.00 έως τις 21.00Ο τίτλος της ημερίδας, στην οποία θα αναπτυχθούν και θα συζητηθούν θέματα που απασχολούν έντονα τους διαμεσολαβητές αυτό το διάστημα, είναι:
«Τα εφόδια του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή για την επόμενη 5ετία. Από την θεωρία στην πράξη».

Ενδεικτικά αναφέρονται μερικά από τα θέματα που θα συζητηθούν:
• Ποιοι είναι οι σύγχρονοι τρόποι εργασίας του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή του αύριο και πώς μπορούν να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία για να αναπτύξουν γοργά τις δραστηριότητές τους.
• Ποιες είναι οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται από τις συνενώσεις ασφαλιστικών γραφείων και ποια είναι εκείνα τα σημεία που θα πρέπει να προσέξουν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές κατά τα πρώτα στάδια των συζητήσεων. Κατά την παρουσίαση θα γίνει αναφορά σε πραγματικά στοιχεία περιπτώσεων πρόσφατων συνενώσεων καθώς και στην μεθοδολογία που ακολουθήθηκε.
• Πώς οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές μπορούν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις αλλαγές που συντελούνται στην καθημερινή τους εργασία.

Εισηγητές της ημερίδας 
Νίκος Κλήμης (Οικονομολόγος – Σύμβουλος Επιχειρήσεων)
Απόστολος Μαρτζάκλης (Σύμβουλος Εκπαίδευσης)
Μελίνα Τσικογιαννοπούλου (Σύμβουλος εκπαίδευσης και ανάπτυξης ανθρωπίνου δυναμικού)

Την ημερίδα συντονίζει ο κ.Αριστείδης Βασιλειάδης,Γενικός Διευθυντής του insuranceforum.gr

Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι:
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αχαΐας κος. Πλάτων Μαρλαφέκας
Πρόεδρος Ένωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος κος.Ανδρέας Ντακόλιας

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Αυτό που χαρακτηρίζει την καινοτομία των ημερίδων του Insuranceforum.gr είναι πως διοργανώνονται από διαμεσολαβητές για διαμεσολαβητές με θέματολογία που τους αφορά και ενδιαφέρει απόλυτα.
Η θεματολογία, το στυλ και το ύφος γύρω από το οποίο κινείται η ροή της κάθε ημερίδας καθορίζεται αποκλειστικά από τα μέλη του forum και αναλόγως των αναγκών που έχουν οι διαμεσολαβητές.
Πρόκειται ουσιαστικά για μία ημερίδα που παρουσιάζει αυτό που πραγματικά θέλει να μάθει η ασφαλιστική αγορά και αυτό αποτελεί το στοιχείο που τις διαφοροποιεί από τις υπόλοιπες. 

Οι ημερίδες του forum γίνονται σε ιδιαίτερα φιλικό αλλά πάντα επαγγελματικό πλαίσιο. Αυτό έχει σαν συνέπεια να γίνονται συζητήσεις για συνέργειες και συνεργασίες μεταξύ των προσκεκλημένων και των χορηγών μας.

Μέχρι τον Απρίλιο του 2015 το insuranceforum.gr είχε διοργανώσει την αντίστοιχη ημερίδα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης, Βόλο, Σέρρες, Καβάλα και Κοζάνη, την οποία παρακολούθησαν εκατοντάδες ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές.

Μέγα Χορηγοί Ημερίδας:
GLASSDRIVE AIG
INTERLIFE ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Χορηγός Ημερίδας:
ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Αριστείδη Βασιλειάδη στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή στα τηλέφωνα 6941 665 405 και 2312 201 003.

http://www.insuranceforum.gr/

Read 3458 times Last modified on Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015 07:28

Κωνσταντίνος Βάλβης

asfalistikos simvoulos kostas valvis

Είμαι στη διάθεση σας για το οποιοδήποτε ασφαλιστικό σας θέμα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε προσωπικά μαζί μου για να σας βρώ την κατάλληλη ασφαλιστική λύση!

Ασφαλιστικός Σύμβουλος
Υπεύθυνος Πωλήσεων COSMOLIFE
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2168003800