Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2010 20:42

Ενίσχυση υποδομών υγείας μέσω του ΕΣΠΑ στην Πελοπόννησο

Written by

 

 

Σύσκεψη με θέμα την αξιοποίηση των κονδυλίων του Ε.Σ.Π.Α στον τομέα της υγείας πραγματοποιήθηκε χθες, 13/07, με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Φώτη Χατζημιχάλη και με τη συμμετοχή του υποδιοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννη Λαουδιά, των διοικητών όλων των νοσοκομείων της περιφέρειας, του διοικητή του ΕΚΑΒ καθώς και στελεχών της διαχειριστικής αρχής.

Ο κ. Χατζημιχάλης με δηλώσεις του σημείωσε ότι η συνάντηση έγινε με σκοπό την κατά το δυνατόν ταχύτερη υλοποίηση των έργων που μπορούν να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ, προκειμένου να ενισχυθούν αποτελεσματικά τα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας της περιφέρειας, με προτεραιότητα στον τομέα της προμήθειας εξοπλισμού (ασθενοφόρα, κινητές μονάδες κ.ά) ενώ θα προχωρήσουν και οι επεκτάσεις και κατασκευές νέων κτιρίων, όπου αυτό είναι αναγκαίο.

Ο περιφερειάρχης ανέφερε ότι σύντομα θα καταρτιστεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα το οποίο θα απορροφήσει πόρους ύψους περίπου 48 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ και τόνισε ''πόροι και διάθεση υπάρχουν. Χρόνος δεν υπάρχει και γι αυτό σε στενή συνεργασία με τον διοικητή και τον υποδιοικητή της 6ης Υ.ΠΕ. προσπαθούμε να επιταχύνουμε τις διαδικασίες και να αντιμετωπίσουμε με αποτελεσματικότητα τα προβλήματα που υπάρχουν στον τομέα των υποδομών υγείας στην περιφέρεια''.

Πηγή: (ana-mpa.gr)

Read 11195 times Last modified on Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013 18:45

Κωνσταντίνος Βάλβης

asfalistikos simvoulos kostas valvis

Είμαι στη διάθεση σας για το οποιοδήποτε ασφαλιστικό σας θέμα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε προσωπικά μαζί μου για να σας βρώ την κατάλληλη ασφαλιστική λύση!

Ασφαλιστικός Σύμβουλος
Υπεύθυνος Πωλήσεων COSMOLIFE
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2168003800